-->
Telefon: +420 227 277 966                E-mail: bistro@grandior.cz      
CZ    EN
X

POLEDNÍ MENU / LUNCH MENU

2 CHODY / 2 COURSES  149 Kč

3 CHODY / 3 COURSES  179 Kč

Objednávky s sebou / Take Away: www.uvareno.com

SPECIALITA TÝDNE / WEEK SPECIAL

Hovězí medailonky z pravé svíčkové s mladým chřestem a bylinkovým máslem /7, 8/     295 Kč

Beef sirloin medaillions with young asparagus and herb butter

 

POLÉVKY & PŘEDKRMY / SOUPS & STARTERS

Asijská polévka s  krevetami /3, 8, 11/

Asian style soup with shrimps

 

Jarní salátekse ztraceným křepelčím vejcem /3/

Spring salad with quail egg

 

HLAVNÍ JÍDLA / MAIN COURSES

Asijský vepřový bůček bun cha s basmati rýží, zdobený mořskou řasou /4, 6, 11/

Asian style pork belly bun cha with basmati rice and garnished with seaweed

 

Smažená treska ve vinném těstíčku s bramborovou kaší/ 1, 3, 4, 7/ 

Cod fish fried in wrapped wine batter with mashed potatoes

 

Vaječné špecle se sušenými rajčaty, medvědím česnekem a parmazánem /1, 3, 7/

Egg spätzle with dried tomatoes, wild garlic and parmesan cheese

 

DEZERTY / DESSERTS

Koláč dne dle aktuální nabídky     

Cake of the day according to the current offer

 

Tradiční lívance s borůvkovým žahourem /1, 3, 7/

Traditional pancakes with blueberry aphid