-->
Telefon: +420 227 277 966                E-mail: bistro@grandior.cz      
CZ    EN
X

POLEDNÍ MENU / LUNCH MENU

Od 31. 5. 2021 Vás opět rádi uvítáme přímo v restauraci. Otevírráme v 11.30, vchod je z ulice Na Poříčí 42 (Grandior Hotel Prague). 

Těšíme se na Vás

We're open again from 31. 5. 2021 from 11.30. For entering hte restaurant please use Grandior Hotel Prague entrance from the street Na Poříčí 42.

We look forward to seeing you again!

 

2 CHODY / 2 COURSES  149 Kč

3 CHODY / 3 COURSES  179 Kč

Objednávky s sebou / Take Away: www.uvareno.com

 

SPECIALITA TÝDNE / WEEK SPECIAL

Filírované kachní prso sous vide s pohankovým rizotem a demi glace /1,3,7,9/    225 Kč

Thinly sliced duck breast sous vide with buckwheat risotto and demi glace

 

POLÉVKY & PŘEDKRMY / SOUPS & STARTERS

POLÉVKA Z ČERVENÉ ČOČKY se zázvorem a zakysanou smetanou /7/   55 Kč

Soup of red lentils with ginger and sour cream

 

Gratinované nachos s čedarem, jalapeňos a salsou crema /1,3,7/   95 Kč

Gratinated nachos with cheddar cheese, jalapenos and salsa crema

 

HLAVNÍ JÍDLA / MAIN COURSES

Hovězí fajitas s opečenou zeleninou, tortillou a BBQ fazolemi /1,3,7,10/     145 Kč

Beef fajitas with roasted vegetables, tortilla and BBQ beans

 

Marinované kuřecí medailonky s omáčkou z jarní cibulky a americkými spicy bramborami /7,10/             135 Kč

Marinated chicken medallions with sauce of spring onion and american spicy potatoes

 

Špagety pomodoro s mozzarellou a čerstvou bazalkou /1,3,7/      135 Kč

Spaghetti pomodoro with mozzarella and fresh basil

 

DEZERTY / DESSERTS

Koláč dne dle aktuální nabídky     45 Kč

Cake of the day according to the current offer

 

Tradiční lívance s borůvkovým žahourem /1, 3, 7/    45 Kč

Traditional pancakes with blueberry aphid