-->
Telefon: +420 211 156 530                 E-mail: restaurant@elitegarden.cz       
CZ    EN
X

LUNCH MENU

For the lunch menu please visit our Facebook.

MONDAY—FRIDAY

11.30—14.30

Pondělí / Monday

Gulášová polévka /1/ 45 Kč

Goulash soup

Zapečené těstoviny se šunkou, okurka /1,3,7/ 155 Kč

Baked pasta with ham, gherkin

Filet z tilápie s pečenou zeleninou a bramborami /4,7/ 175 Kč

Tilapia fillet with roasted vegetables and potato

 Úterý / Tuesday

Brokolicový krém s krutony /1/  45 Kč

Broccoli cream with croutons

Krůtí nudličky na kari s rýží  /1/  179 Kč

Turkey strips on curry with rice

Vepřový plátek s hořčicovou omáčkou a pečenými bramborami /1,7,10/ 155 Kč

Pork slice with mustard sauce and baked potato

Středa / Wednesday

Kuřecí vývar s nudlemi a zeleninou /1,9/  45 Kč

Chicken broth with noodles and vegetables

Hovězí znojemská pečeně s knedlíkem /1,3,7,10/ 185 Kč

Roast beef a la „Znojmo“ with dumpling

Tagliatelle s pestem a kuřecím masem /1,7/  155 Kč

Tagliatelle with pesto and chicken

Čtvrtek / Thursday

Zeleninová polévka s vejcem /3,9/ 45 Kč

Vegetables soup with egg

Vepřové na houbách a špecle /1,3,7/ 175 Kč

Pork with mushrooms and spätzle

Smažený sýr se šunkou, brambory a tatarská omáčka /1,3,7/ 155 Kč

Fried cheese with ham, potatoes and tartar sauce

Pátek / Friday

Bramborová polévka /1,9/  45 Kč

Potato soup

Rizoto s pečeným kuřecím masem a hráškem 155 Kč

Risotto with roasted chicken and peas

 Salát z kousky lososa /1,4,7/ 179 Kč

Salad with salmon

For entering the restaurant please use Grandior Hotel Prague entrance from the street Na Poříčí 42.

We look forward to seeing you again!